Spånpladeskrue (del-1)

001

Spånpladeskruen kaldes også Screw for Particleboard eller Screw MDF. Den er designet med et forsænket hoved (normalt et dobbelt forsænket hoved), et slankt skaft med en ekstremt grov tråd og et selvskærende punkt.

002

Det undersænkede/dobbelte undersænkede hoved: Det flade hoved gør, at spånpladeskruen holder sig i niveau med materialet. Især er det dobbelte forsænkede hoved designet til øget hovedstyrke.

003

Det tynde skaft: Det tynde skaft er med til at forhindre materialet i at flække

004

Det grove gevind: sammenlignet med andre slags skruer er gevindet på skruen MDF grovere og skarpere, hvilket graver dybere og tættere ind i det bløde materiale som spånplader, MDF-plader osv. Dette hjælper med andre ord mere til en del af materialet, der skal indlejres i tråden, hvilket skaber et ekstremt fast greb.

005

Selvskæringspunktet: Selvskæringspunktet gør, at skruen af ​​partikelorne lettere kan slås ned i overfladen uden et pilotborehul.

006

Desuden kan spånpladeskruen også have andre funktioner, som ikke er nødvendige, men som kan forbedre fastgørelsesprocesserne i nogle applikationer:

007

Ribberne: Ribberne under hovedet hjælper med at skære eventuelle snavs væk for nem indsættelse og får skruen til at forsænke med tømmeret.

Internet side :6d497535c739e8371f8d635b2cba01a

Bliv hængendebilledeSkålbillede


Posttid: Dec-04-2023